Mutkattomat taksipalvelut Rovaniemen alueella

Soita ja tilaa kuljetus 050 470 9770

Markon Taxi on kokenut ja luotettava taksipalveluiden tuottaja, jonka ajoaluetta on Rovaniemen kaupunki ja lähialueet. Ammattitaitoiset ja leppoisat kuljettajamme pitävät huolen myös viihtyvyydestäsi.

Voit tilata taksin helposti puhelimitse numerosta 050 470 9770. Voit myös varata kyydin ennakkoon (90min ennen haluttua noutoaikaa) samasta numerosta tai sähköpostitse. Tarjoamme myös Kela-taksikyydit. Tavoitat meidät myös Facebookin kautta, missä vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Asiointipalvelumme auttaa ennakkovarauksella

Asiointipalveluumme kuuluu kaupassa käynnissä tai muussa asioinnissa, kuten pankissa tai virastoissa käymisessä avustaminen. Noudamme sinut kotoa tai muusta haluamastasi paikasta ja tulemme hakemaan sinut autolle. Kuljettaja avustaa mielellään lähdössä, tarkistaa että tarvittavat asiat tulevat mukaan ja voi auttaa pukeutumisessa.

Asioinnin ajan kuljettaja odottaa asiakasta tai avustaa häntä asioinnissa . Kuljettaja voi avustaa sinua koko matkan ajan, esimerkiksi ostosten keräämisessä ja kassien kantamisessa ja huolehtii, että liikkuminen tapahtuu turvallisesti. Saatamme sinut myös takaisin haluamaasi paikkaan.

Sovithan kanssamme etukäteen asiointipalvelun tarpeestasi. Voit tehdä tilauksen puhelimitse numerossa 050 470 9770 tai sähköpostilla.

HINNASTO / TAXI FARES

Esimerkkimatka / example trip 36,90 €

10 km + 15 min

Lähtömaksu /  Initial charge 7,90 €

Matka / Distance 1,40 €/km

Aika / Time 1,00 €/min

Kiinteä hinta voidaan sopia / A fixed price can be agreed

Puhelin-ikoni

Olemme luottamuksesi arvoinen taksipalvelu Rovaniemellä. Tilaa paikalle Markon Taxi!

Ota yhteyttä