Mutkattomat taksipalvelut Rovaniemen alueella

Soita ja tilaa kuljetus 050 470 9770

Markon Taxi on kokenut ja luotettava taksipalveluiden tuottaja, jonka ajoaluetta on Rovaniemen kaupunki ja lähialueet. Ammattitaitoiset ja leppoisat kuljettajamme pitävät huolen myös viihtyvyydestäsi.

Voit tilata taksin helposti puhelimitse numerosta 050 470 9770. Voit myös varata kyydin ennakkoon samasta numerosta tai sähköpostitse. Tavoitat meidät myös Facebookin kautta, missä vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Asiointipalvelumme auttaa ennakkovarauksella

Asiointipalveluumme kuuluu kaupassa käynnissä tai muussa asioinnissa, kuten pankissa tai virastoissa käymisessä avustaminen. Noudamme sinut kotoa tai muusta haluamastasi paikasta ja tulemme hakemaan sinut autolle. Kuljettaja avustaa mielellään lähdössä, tarkistaa että tarvittavat asiat tulevat mukaan ja voi auttaa pukeutumisessa.

Asioinnin ajan kuljettaja odottaa asiakasta tai avustaa häntä asioinnissa . Kuljettaja voi avustaa sinua koko matkan ajan, esimerkiksi ostosten keräämisessä ja kassien kantamisessa ja huolehtii, että liikkuminen tapahtuu turvallisesti. Saatamme sinut myös takaisin haluamaasi paikkaan.

Sovithan kanssamme etukäteen asiointipalvelun tarpeestasi. Voit tehdä tilauksen puhelimitse numerossa 050 470 9770 tai sähköpostilla.

Tilaa Markon Taxi ennakkoon!

Tarvitsetko taksikyydin johonkin tiettyyn, ennalta tietämääsi aikaan? Voit tilata Markon Taxin paikalle myös ennakkoon. Ennakkovarauksen voit tehdä puhelimitse tai sähköpostilla. Kerro meille, milloin tarvitset taksikyydin, ja kuljettajamme saapuu sopimaanne paikkaan sovittuna aikana. Emme peri maksua ennakkovarauksista.

Ota yhteyttä

HINNASTO / TAXI FARES

Esimerkkimatka/example trip  33,90€

10 km + 15min

Lähtömaksu /  Initial charge 7,90€

Matka / Distance 1,40€/km

Aika / Time 0,80€/min

Kiinteä hinta voidaan sopia / A fixed price can be agreed

Puhelin-ikoni

Olemme luottamuksesi arvoinen taksipalvelu Rovaniemellä. Tilaa paikalle Markon Taxi!

Ota yhteyttä